Babam 5.30'u aldığında orjinal mordu xenonları benim anlamadığım bu yüksek kelvin görüşü azaltıyorsa standart donanıma neden eklemişler acaba garezleri mi var?
xenonlar farlara çok yakışmış, ama sislerede yapılsa çok daha güzel olur ben eski araba takmıştım 8000k kamasonic xenon far, kadiköyde mert tuningde çokta memnundum sonra arabayı satıp i30 aldım şimdi bunada gerekiyor, fiyatıda 160tl istanbula yolum düşerse hemen taktırcam....
aynı fikirdeyim, bu nedenle sislere de taktım. kamasonic 110tl şu an . biraz düşük kalitelidir. i30 a daha kalteli bir kit takmanızı öneririm.Alıntı yapılan: tuncayarican - 09 Temmuz 2009, 14:51:16xenonlar farlara çok yakışmış, ama sislerede yapılsa çok daha güzel olur ben eski araba takmıştım 8000k kamasonic xenon far, kadiköyde mert tuningde çokta memnundum sonra arabayı satıp i30 aldım şimdi bunada gerekiyor, fiyatıda 160tl istanbula yolum düşerse hemen taktırcam....
Peki önerebilceğiniz bir marka varmıdır? varsada yaklaşık bir maliyet söylerseniz çok memnun olurum....
Beyler İstanbulda Bildiğiniz kaliteli Bi yer Varmı Bunları aLIP Taktırabilceğimiz. ?